FORGOT YOUR DETAILS?

Partner Programma

De Nieuwjaarsduik is inmiddels uitgegroeid tot een ware Hollandse traditie met ruim 40.000 duikers verdeeld over heel Nederland. De eerste Nederlandse Nieuwjaarsduik vond plaats op 1 januari 1960 in Zandvoort en de eerste duik in Arnhem vond al plaats in 2002.

Sinds enkele jaren wordt ook aan de Arnhemse Duik een goed doel gekoppeld en zien we de deelnemers aantallen groeien. Daar waar ooit werd gedoken met een tiental deelnemers, stonden er in 2016 maar liefst 320 duikers te wachten op het startsein. Het evenement trekt ook veel aandacht van toeschouwers en media.

Wat ons betreft is dit een uitgesproken kans om uw bedrijf op een positieve manier onder de aandacht te brengen onder een grote groep mensen.

De Nieuwjaarsduik Arnhem kan niet bestaan zonder partners en sponsoring in goederen of gelden. Omdat het mes aan twee kanten moet snijden hebben wij een speciaal partner programma ontwikkeld waarin we uw diensten tegemoet willen komen.

Wilt u iets voor de Nieuwjaarsduik Arnhem - en daarmee ook de Clini Clowns - betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met de organisatie.

Deze ondernemers gingen u reeds voor

Runiversity Social Mile nwLooks Den Koopman  Dutch Designers Outlet Eetcafé de Woerd

 

 

Neem nu vrijblijvend contact met ons op!

TOP