FORGOT YOUR DETAILS?

Veelgestelde vragen

Deelname aan de Nieuwjaarsduik Arnhem kost € 3,50 per persoon. Dit is inclusief een Goodie Bag, Unox Muts, deelnamecertificaat en een warme kop erwtensoep na de duik.

Nee, dat is niet verplicht. Wél handig als je verzekerd wil zijn van een duikbewijs; we verwachten een grote opkomst.

Er is gescheiden kleedruimte beschikbaar op de locatie.

Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein aan de Rijkerswoerdsestraat wat aan de voet van het evenemententerrein ligt.

Ja, er zijn warme dranken en oliebollen te koop op locatie. Dit kan niet worden gekozen in plaats van erwtensoep.

We informeren je graag over de samenstelling van de erwtensoep; spreek ons hiervoor aan tijdens het evenement.

Van het inschrijfgeld gaat € 1,50 naar CliniClowns. Van de overige opbrengsten worden de kosten betaald: inkoop, materiaal, vergunningen, etc.

CliniClowns brengen sinds 1992 bezoeken aan kinderen in Nederlandse ziekenhuizen. Door écht contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten zorgen de CliniClowns er voor dat zieke kinderen weer even kind kunnen zijn. En dat komt de behandeling ten goede. Want samen spelen, weer even kind zijn, kan angst verminderen, pijn verlichten en het geeft emoties de ruimte. Ruimte om te kunnen lachen, te ontspannen, om weer op jezelf te kunnen vertrouwen.

Kim Trouerbach & Chantor Pascal van Beek, de mensen achter de Nieuwjaarsduik Arnhem, bereiden zich voor op de New York Marathon. Deze prestatie leveren ze voor zich zelf maar doen dit ook graag voor CliniClowns.

"Waarom wij voor Cliniclowns lopen? Helaas zijn er in onze vriendenkring kids die een clown aan hun bed hebben mogen ontvangen! De ervaring die deze kids hebben gehad zorgt ervoor dat wij stil staan bij het nut van een Lach!"

Als je een extra geldbedrag wilt doneren die volledig ten goede gaat aan de CliniClowns, wijzen we je graag door naar onze digitale collectebus. Hier kun je in een veilige omgeving een bedrag naar keuze middels iDEAL doneren.

Wanneer je als bedrijf iets voor de Nieuwjaarsduik wil betekenen stellen we dat zeer op prijs. Dit kan in de vorm van een sponsoring van gelden, materialen of diensten. We denken graag mee om het mes aan twee kanten te laten snijden. Je kunt contact opnemen met Kim Trouerbach via de ‘Voor bedrijven’ pagina op deze website.

De duik is om 12:00u precies.

In de Rijkerswoerdseplassen te Elst, klik hier voor de exacte locatie van het evenemententerrein.

De Run-Dip-Run is een side-event van Runiversity waarbij je zowel voorafgaand als na afloop van de Nieuwjaarsduik Arnhem een parcours van 3 Engele Mijl gaat hardlopen. De route leg je onder begeleiding af met een gemiddeld tempo van 10km/u. Het is een Social Run zonder wedstrijd gevoel; samen uit samen thuis.

De Cool Challenge is een side-event van Runiversity waarbij je uitgedaagd wordt de hele maand januari, iedere dag koud koud te gaan (af)douchen. Uit onderzoek blijkt dit een aantal gezonde effecten te hebben, met name op sporters!

Deze ontvang je op 1 januari tezamen met jouw Duikbewijs en goodie bag.

Ja dat kan. We hebben Toet in drie verschillende kleuren bij ons. Ze kosten € 7,50 per stuk, je kunt ze alleen contant afrekenen.

Geen reden tot paniek. Neem even contact met ons op, dan zoeken we dit even uit.

Ondanks je op eigen risico duikt, willen we je wel direct kunnen helpen mocht er onverhoopt iest misgaan. We hebben een BHV-team, een EHBO-team en een Duik-team.

Deelnemen vereist een goede gezondheid. Voor de meeste mensen is de duik geen probleem. Let echter op als je niet gezond of helemaal fit bent. Deelname aan de Nieuwjaarsduik Arnhem is daarom niet geschikt voor:

  • mensen met hartklachten
  • mensen met cara en chronische luchtwegproblemenmensen met suikerziekte
  • mensen die onder invloed van alcohol en/of drugs zijn
  • mensen die medicijnen gebruiken
  • mensen die verkouden zijn, griep of koorts hebben
  • mensen die onder behandeling zijn van een arts/therapeut
  • kinderen jonger dan 12 jaar i.v.m. groter risico op onderkoeling
  • zwangere vrouwen

Twijfel je? Neem dan eerst contact op met jouw huisarts of raadpleeg de aanwezige EHBO dienst.

Droge kleding voor na de duik, een handdoek om op te staan, een handdoek om je af te drogen en een badjas voor tijdens het wachten op het startsignaal.

Nee. Deze zul je in goed vertrouwen op het strand moeten achterlaten of bij jouw relaties als deze je komen aanmoedigen.

Ja dat kan. Houd er echter wel rekening mee dat het OV een beperkte dienstregeling hanteert. Bekijk jouw reisadvies op http://www.9292ov.nl/.

We willen iedereen natuurlijk zo goed mogelijk informeren en denken dat onze website daar voldoende dienst in doet. Mocht je toch nog een vraag hebben, schroom niet om contact met ons te nemen via e-mail: info@nieuwjaarsduikarnhem.nl.

TOP